mandag 8. juni 2009

Juni...

og en uke til ferien begynner.

Deilig, jag har jobbet masse de siste seks ukene. Vi har alt for mye å gjøre på alt for få ansatte. Med andre ord, typisk opptakt til sommeren i helsevesenet... Vel, nå er det fire dager til høy sigarføring og lange late morgener. :-)

På balkongen går det tregt, det har ikke vært så mye varme så ting har fått fart ennå. Krukkegrønnsakshagen kommer seg så smått, og salaten er prøvesmakt i hvert fall. Agurkplantene får sitt andre bladpar nå, så det er håp. Rosene står full med knopp, jag gleder meg til blomstingen begynner om en uke eller to.

Treningen fortsetter. I mai gjorde jag 1750 situps og 270 armhevinger. Jag er nok litt fornøyd med meg selv...

I morgen er det siste gang på astmakurset. Det er masse nyttig jag har lært så langt. Godt å ha med seg videre, anbefales for dem det måtte interessere. Det er Ullevål sykehus som har den, det finnes sikkert på flere steder. Jag fikk henvisning av min fastlege da jag spurte.

Ellers er det ikke så mye nytt å rapportere, gubben er inne i eksamenspurt på dette semestret med studier. Håper det går bra, han virker ikke alt for stresset ennå...

Håper dere har det bra der ute!

2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Jammen er du flink til å trene. Jeg har startet flere ganger, men blir bare liggende på gulvet å se i taket.Utrolig kjeie greier, så reiser jeg meg igjen og tenker "kanskje i morgen?"
Og slik går nå daga'n. Får nok trim av hagearbeid - selv trøsting.
Ha en fin uke.

Harryford sa...

Heisan Annsi - jo her har vi det bra - til tross for all klagingen! ;-)

Ja jeg er imponert over din trening, du er knallhard!!! Armhevinger også!!!

Ellers har jeg mer agurker enn vi klarer å spise nå, men de lever i drivhus, og nyter godt av elektrisk varme! Den ute er ikke noe å skryte av for tiden!

"Høy sigarføring og lange late morgener" høres flott ut! Skal tro når jeg får til det - til tross for at jeg igjen er hjemmeværende!!! Har så mye jeg har lyst til å gjøre - hele tiden!!!