søndag 31. mai 2009

Sommervarme!

Koser meg stort på balkongen for tiden. Risikoen for rød,solstekt kjerring er overhengende i kveld... Men det å sitte i badedrakt og lese hageblader, med en kopp blomsterte og struttende rosebusker foran seg. Mmmmm...

Inne har hoyan fått fnatt, det er over tjuefem blosterklaser ved en hastig telling. Stuen er snart for gasskammer å regne. Jag liker i og for seg duften, men det blir for intensivt til tider. Vel, vi må bare lage gjennomtrekk noen ganger for dagen, det er IKKE aktuelt å ta vekk noen blomster!

Min kjære leser som en gal til eksamen, og synes nok jag er bittelitt illojal. Men, han er lett å blidgjøre, det er bare å servere flintastek med potetsalat så blir han sitt vanlige blide jag igjen.

Astmaskolen kan anbefales. Jag fikk en skikkelig kartlegging av risikosituasjoner og -allergener. Dessuten en sjekk av lungefunksjon og lignende. Til uken begynner selve kurset med lege, sosionom, fysioterapeut, sykepleier og ergoterapeut som forelesere. Det er fint å lære mer, her finnes de som kan svare samlet på et sted. Merker at humør og pågangsmot begynner å stige allerede. Jag har i forbifarten klart å redusere røykingen med 60%, med et måleinstrument( PEF- måler) som viser hvor mye dårligere du puster etter en blås, er det lettere å vente med neste sigarett. :-)

Ha det fint i sommerværet!

2 kommentarer:

Røsslyng sa...

Hehe, solstekt kjerring var ordet, er nokså knallrød enkelte steder jeg også.
Hoya er fantastisk selv om de kan dutfe litt for inntenst til tider.
Kos deg og nyt godværet! :)

Herdis sa...

Lykke til med røyken.... ;-)Godt du har verandaen din å kose deg på om dagen. Er sikkert eit syn! Ha ein fin dag!