onsdag 28. oktober 2009

Leeenge siden sist...

Hei!
Ja,jag lever ennå. Det har vært en travel høst, masse jobb og 50- års feiring blant mye annet. Her har det gått sin gang, balkongen har også i år fått folk til å stoppe nedenfor.( (-:)
Det ble en brukbar tomathøst. Gulrøtter og rødbeter fikk jag også. Rosenkålen står og venter på høsting til nærmere jul.
Det var litt morsomt. En venninne som var her i bursdagen min, lurte fælt på hva for en prydplante jag hadde i balkongtrauet. Jadda, det var rosenkålen det!

Ellers har jag sydd skyer på ledige stunder. Det begynte med, at vi syntes taket i behandlingsrommene var heller kjedelige. Noen sa, at skyer i taket kanskje var tingen. Som sagt, så gjort. Så nå har jag sydd en rosa sky, en med gullkant og en tordensky. Neste prosjekt er solregn. Det spørs hva folk tenker, men pasientene synes det er heller morsomt i hvert fall.

Så har jag begynt å strikke for første gang på 25 år... Tenkte lage meg en genser etter eget hode. Jag har den uvanen, at jag vet akkurat hvordan jag vil at ting skal se ut. Det vanskelige er, å finne det i butikkene. Derfor lager jag like så godt mønster/ oppskrift underveis når jag strikker. Gudene må vite hva det blir til slutt...

Det har kommet et antall nye blomsterløk i balkongtrauet, og Schneewitschenrosen har flyttet to meter til side. Gubben var litt lei av å se rett inn i den fra godstolen på balkongen. Bortskjemte mann, han syntes fjordgløtt var bedre...

Så har jag plukket slåper til saft. Jag gikk nesten over ende da jag tok på meg sekken etter at jag hadde plukket ferdig. Når jag kom hjem, viste det seg at det var over 8 kilo slåpebær oppi! Nå har jag masse deilig saft til vinteren, så den turen var masse verdt.

Ellers er det ved det vanlige, alle mår bra, og influensavaksine av diverse slag har vi fått. Håper dere har det fint der ute.

Klem fra Annsi

4 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

tenke seg til, like fjord bedre enn roser?? ;)

Røsslyng sa...

Imponert over alt du klarer å få dyrket frem på en veranda. Rosenkål er tøffe planter og jeg har lurt på å våge meg på å så det selv, men så var det dette med sneglene da...
Lykke til med strikkeprosjektet og ha en fortsatt flott høst! :)

Anne (Moseplassen) sa...

Hei :)
Jeg ser at denne bloggen ikke ligger på Hageblogger-listen og har derfor lagt deg til. Dersom du ikke ønsker å stå på listen så ta kontakt i kommentarfeltet på Hageblogger eller send meg en epost på moseplassen alfakrøll gmail.com

Relimon sa...

Takk for hyggelig lesing, Annsi!
Ligger en award til deg på bloggen min!