søndag 9. august 2009

Blåbærshelg.

I går ble det blåbærstur på meg.

Ti liter helse står nå i kjøleskapet, ( to ble slukt til lunsj i dag...) Det er masse bær i skogen her på østlandet, så kom dere ut og plukk da vel! Untatt villbringebær er det ikke noe som smaker like mye sommer syns jag.

Fra balkongen hentet jag et "kok" voksbønner til middagen, svinefile`i gorgonzolasaus. Det er ikke synd på gubben hva mat anngår...

På balkongen gror det vilt for tiden. Det ble som forventet, gresskar i balkongkasser er meget interessant vil jag påstå;-) Nå kommer de første fruktemnene, så kanskje, kanskje rekker de å bli gresskar før frosten kommer. Det ville vært kjempemoro å få til.

Ellers er det meste seg likt. jag har jobbet i fem uker allerede etter ferien. Har meldt meg inn i bedriftsidrettslaget i høst. Jag tenker starte med styrketrening i høst, får se om det gir noe effekt på midjemålet.

Nå åter til kaffen, ha det fint der ute.

2 kommentarer:

Villrose sa...

Eh - joda. Prøvde å få plukket bær her forrige uke. Men da ble det brått for mye regn. Kanskje prøve i morgen. Så jo mye flott bær i skogen :-)

Og - trening høres bra ut. Prøve å få til det og...

Anne (Moseplassen) sa...

Blåbærstur skulle jeg gjerne ha vært på, hører det er mange som skryter av bærmengdene her i Oslo, godt å høre at regnet har vært godt for noe da..