torsdag 25. desember 2008

God fortsettelse!

Så var Julen over for denne gang, i grunn deilig syns jag. Det blir alltid litt stress, enn om vi har tatt det med ro selve. Vi fant de siste julegavene til barna i slekten til slutt, og ribbemiddagen hos min svoger var delikat, som forventet.(Han er jo utdannet kokk, bevares...) Gubben ble kjempeglad for den siste Tolkienboken, og jag fikk en elektrisk varmedyne til sengen. Endelig, nå slipper jag å fryse tærne av meg på kalde vinternetter. Stengt vindu er nå en gang for alle ikketema her i huset.

Så, jag lovet å ta bilde på min julehoya, sånn ser den ut i festmundur:



Et nærbilde:



Nå har noen amaryllis begynt å blomstre, jag er heller fornøyd med den i år:



Håper dere alle har det fint, og ikke har spist FOR mye julemat, (sitter selv lett tilbakelent for å gi plass til maven...)

Og, sist men ikke minst. Det første Hibiskusfrøet har spirt! En nydelig liten bladrosett som lyser friskt vårgrønt i vinterkvelden, takk moder natur.

Vel overstått og Godt Nytt År!

3 kommentarer:

Rita Hogefeld sa...

Godt nytt år, Annsi :D

Røsslyng sa...

Næmmen,julen er da ikke over... Det er jo nå julen virkelig er her med late dager, sene laaange frokoster, tid til å sitte med nesen i en bok med verdens beste samvittighet, tid for ettertanke, tid for å spille brettspill med ungene og ellers ha koselig samvær med familie.
Ha en fortsatt fin juletid og lykke til med hibiskusspiren!

Anonym sa...

Her vare julen lenge enda:-)
Men frøboksen er kommet, såjord og potter er klare, og jeg er klar til å starte såinga en av de første dagene.
Lykke til med hibiscusspiren!

Ha et riktig godt Nytt År!