søndag 12. april 2009

Sådd ute!

Jag satt og leste innlegg her på formiddagen.

Så at flere har sådd erteblomster ute, og jag er ikke vanskelig å friste...
Nå er Lathyrus "Royal maroon" og "fransiscus cupani" på plass ved spaljeen på balkongen, herlig. Sådde samtidig noen ipomea på samme sted.

Da jag først var i farten sådde jag like så godt ruccola, friseesallat, issalat og reddiker i en av kassene jag lagde i fjor vår. Den er godt plassert innen rekkevidde der jag sitter. Bare å strekke ut hånden når jag blir sugen... I den andre står fire jordbærplanter, og plass er holdt av for noen tomatplanter jag driver inne.

Ellers går påsken med til litt koseprikling og besøk hos venner. Vi var på Tjøme på torsdag, ble spandert den mest fantastiske fiskesuppe jag har spist. På fredagen ble det spareribs hos noen venner i Blaker, kombinert med forberedelse for hjemmekino hos dem. De har tatt over vår gamle projektor, og gleder seg vilt til kjellerstuen kan innvies.

Dagens middag blir entrecote med bearnaise, sjampinjonger og pommes frites. Trenger intensivtrening når påsken er over tror jag. Midjemålet er på gale veier, og baderomsvekten går jag store omveier rundt... Har i hvert fall gjort 400 situps denne uken, men det trengs mer enn det.

Ha det bra der ute!

Ingen kommentarer: